REPLIKART butik noževa

prva hrvatska specijalizirana online trgovina noževa, mačeva, povijesnog oružja i opreme

Fallkniven nož KKL Laminirani CoS koža


Model KK je praktičan i svestran kompaktan radni nož. Siguran i ugodan rukohvat u kombinaciji s vrlo tvrdim i oštrim, ali žilavim konveksno brušenim troslojno laminiranim full-tang sječivom od CoS čelika. Radni nož, odličan izbor za svakodnevnu upotrebu (EDC), radove u lovu i prirodi. Dolazi sa zytel navlakom i kožnom futrolom.

Detaljnije


169,00 € uklj. porez

KKLz

Dostupnost : na zalihi

Dodaj u listu želja


ARTIKL NA ZALIHI - besplatna dostava

Fallkniven - radni noževi premium klase za znalce koji traže savršen spoj materijala, forme i funkcije.

FIKSNI NOŽ DIZAJNIRAN ZA NOŠENJE U DŽEPU? - IMA SMISLA. LAKŠI JE OD MOBITELA. MODEL KK ČISTA JE FUNKCIONALNOST. NOŽ SVEDEN NA OSNOVE. VRLO FUNKCIONALNE OSNOVE. I DA, NOSI SE U DŽEPU GDJE JE UVIJEK DOSTUPAN ZA BRZI PRISTUP.

Novi Fallkniven model KK praktičan je i svestran kompaktan radni nož koji se kao i model WM1 vodi "manje je više" pristupom.

Siguran i ugodan rukohvat u kombinaciji s vrlo tvrdim i oštrim, ali žilavim konveksno brušenim troslojno laminiranim full-tang sječivom od novog CoS čelika čini ovaj radni nož odličnim izborom za svakodnevnu upotrebu (EDC) te radove u lovu i prirodi pa i u kuhinji kod pripreme hrane.

Pouzdan, kompaktan i vrlo čvrst radni nož iznimne oštrine, jednostavan za održavanje i oštrenje. Sječivo od novog CoS čelika je unaprijeđene konveksne ICE geometrije (Improved Convex Edge) koja relativno tankom sječivu od 3,85 mm daje veliku čvrstoću i izuzetnu dugotrajnu oštrinu.

KK dolazi sa Zytel koricama za nošenje u džepu, ruksaku ili oko vrata. Mogu poslužiti i kao zaštitni plastični umetak za nož ako sami želite izraditi kožne korice. Uz zytel korice dobivate i kožne korice za nošenje na remenu.

Kod Fallkniven noževa postignut je jedinstven spoj materijala, forme i funkcije. Fallkniven 5-u-1 spoj koji ne postoji kod ostalih radnih noževa:

Čvrstoća - troslojno laminirana full-tang sječiva imaju 20% veću čvrstoću od nelaminiranih kod opterećenja na savijanje
Oštrina - korištenje modernih premium čelika VG10, CoS i 3G za srednji sloj od kojeg je formiran rezni brid osigurava vrhunsku oštrinu bez potrebe za čestim oštrenjem i trošenjem što direktno utječe na dugotrajnost i dugoročnu ekonomsku isplativost korištenja Fallkniven noževa
Geometrija - konveksno brušena sječiva bez sekundarnog kuta za optimum čvrstoće i oštrine reznog brida
Ergonomija - funkcionalan i jednostavan dizajn sječiva i rukohvata za učinkovit, siguran i udoban rad
Higijena - otpornost na koroziju uz lagano održavanje i čišćenje Sve navedeno dugoročno rezultira uštedom jer iako su namjenjeni za redovito korištenje Fallkniven noževi dizajnirani su da traju i služe desetljećima.


ukupna dužina: 185 mm
dužina sječiva: 85 mm
debljina sječiva: 3,85 mm
masa: 84 grama
sječivo: troslojno laminirani CoS čelik
sastav CoS čelika: C-1.1%; Cr-16%; W-0.3%; Mo-1.5%; Co-2.5%; V-0.3%
tvrdoća sječiva: 60 HRc
profil sječiva: konveksni ručno brušen
rukohvat: Thermorun
korice: Zytel (idealne za mokre uvijete i niske temperature), Kožne

Fallkniven radni noževi namjenjeni su ozbiljnim korisnicima koji žele uložiti svoj novac u alat od kojeg na prvom mjestu traže funkcionalnost, kvalitetu izrade i materijala te pouzdanost u svim situacijama.

web stranice proizvođača - link

Košarica  

(prazno)

Naručivanje/plaćanje


mob./Viber/WhatsApp:

00385 (0)91 529 5040

WEB TRGOVINA
OD 0-24

info@replikart.com


 

PLAĆANJE ZA WEB NARUDŽBE:


- pouzeće prilikom preuzimanja

- uplata internet bankarstvom
- debitne kartice
- kreditne kartice
 jednokratno
- VISA i DINERS na rate iznad 40 €
- tečaj konverzije 1 € = 7.53450 kn
 

 


 

DOSTAVA: 5,00 €
BESPLATNA IZNAD 75,00 €
ŠALJEMO KONTROLIRANE ARTIKLE