REPLIKART butik noževa

prva hrvatska specijalizirana online trgovina noževa, mačeva, povijesnog oružja i opreme

Morakniv® Garberg (S) Multi-Mount


Morakniv® Garberg višenamjenski je full-tang radni nož izrađen u Švedskoj, izuzetne oštrine, ergonomskog rukohvata, za sve prigode, bilo da ste u lovu, ribolovu ili kampirate. Nož je rađen od Sandvik 14C28N nehrđajučeg čelika tvrdoće 58-59 HRc koji oštrici daje dugoročnu oštrinu uz minimalno održavanje. Dolazi sa laganim i čvrstim koricama.

Detaljnije


107,00 € uklj. porez

MORA-12642

Dostupnost : na zalihi

Dodaj u listu želja


ARTIKL NA ZALIHI

Morakniv® Garberg robustan je i kvalitetan višenamjenski Morin radni nož u full tang izvedbi za sve prigode, bilo da ste u lovu, ribolovu ili kampirate. Izrađen u Švedskoj, izuzetne oštrine sječiva dužine 10,9 cm od kvalitetnog švedskog čelika Sandvik 14C28N tvrdoće 58-59 HRc.

Oštrica je izrađena od kvalitetnog švedskog čelika za noževe Sandvik 14C28N, termički obrađena na tvrdoću 58-59 HRc, te ima polu-matirani finiš. Čelik je vrlo žilav i dugo zadržava oštrinu, lako se oštri pri čemu brzo postiže prvobitnu oštrinu. Leđa oštrice brušena su tako da sa njima lako možete paliti vatru magnezijevim štapićima.

Rukohvat je vrlo čvrst i ergonomski oblikovan od TPE gumirane plastike za protukliznost i dugotrajnost. Na stražnjem dijelu rukohvata nalazi se rupa za lanyard. Oštrica je vrlo otporna na koroziju i zahtjeva tek osnovno održavanje u vidu povremenog ispiranja običnom vodom ili sapunicom uz brisanje suhom tkaninom ili papirom.

Uz korice se nalaze i dva sistema nošenja. Prvi sistem je klasični kožni remen sa prorezom na stražnjoj strani kojeg možete staviti oko pojasa, dok je drugi od Polymera, Mora Multi-mount sistem koji dodatno učvršćuje nož, kako bi ga mogli nositi oko vrata, na ruksaku, odjeći i sl. Uz ovaj MOLLE kompatibilan sistem nošenja dolaze i dvije čičak trake.

ukupna dužina: 229 mm
dužina oštrice: 109 mm
debljina oštrice: 3,2 mm
širina oštrice: 43 mm
masa noža sa koricama: 272 grama
materijal oštrice: švedski Sandvik 14C28N čelik
tvrdoća sječiva: 58-59 HRc
profil oštrice: scandi grind/kut 27 stupnjeva
made in Sweden

web stranica proizvođača - link

Košarica  

(prazno)

Naručivanje/plaćanje


mob./Viber/WhatsApp:

00385 (0)91 529 5040

WEB TRGOVINA
OD 0-24

info@replikart.com


 

PLAĆANJE ZA WEB NARUDŽBE:


- pouzeće prilikom preuzimanja

- uplata internet bankarstvom
- debitne kartice
- kreditne kartice
 jednokratno
- VISA i DINERS na rate iznad 40 €
- tečaj konverzije 1 € = 7.53450 kn
 

 


 

DOSTAVA: 5,00 €
BESPLATNA IZNAD 75,00 €
ŠALJEMO KONTROLIRANE ARTIKLE