REPLIKART butik noževa

prva hrvatska specijalizirana online trgovina noževa, mačeva, povijesnog oružja i opreme

WSKTS tračna brusilica MKII Mark II

Work Sharp WSKTS je ručna tračna brusilica namjenjena za oštrenje noževa, mačeta, sjekira i alata. Upotrebom određenih nastavaka i fleksibilnih brusnih traka idealan je sistem za oštrenje svih vrsta oštrica noževa, sjekira, mačeta, škara, vrtnih, kućanskih i industrijskih alata, itd...

Detaljnije


840,00 kn uklj. porez

WS-WSKTS-MKII

Dostupnost : na zalihi

Dodaj u listu želja


ARTIKL NA ZALIHI

WSKTS TRAČNA BRUSILICA MK II ZA OŠTRENJE NOŽEVA I ALATA

Nova generacija originalne WSKTS tračne brusilice sa 2 brzine

Razvijeno za savršenu oštrinu! WSKTS MK II zadovoljava i najviše zahtjeve zahvaljujući svojim izvanrednim značajkama i svom jednostavnom radu. Nasljednik originalnog WSKTS modela koji je prodan u milijunima primjeraka dolazi s pametnim inovacijama i poboljšanjima. Oštrenje nikada nije bilo tako praktično i jednostavno. Revidirana kutna vodilica povećava preciznost brušenja i jamči stalne rezultate na najvišoj razini. Promjena s 20° (optimalni kut oštrenja za kuharske noževe) na 25° (outdoor i džepni noževi) događa se u trenu i nudi maksimalnu fleksibilnost.

Kožne obloge na vodilici sprječavaju neželjene ogrebotine na oštrici. Nova vodilica oštrice Edge Guide omogućuje brzo i jednostavno oštrenje do vrha oštrice. Zahvaljujući fleksibilnim trakama za oštrenje, oštrač s lakoćom savladava i najteže oblike i tipove oštrica (npr. nazubljeni rub). Snažni motor s dvije brzine trake pruža veću kontrolu tijekom oštrenja i prilagođava se zahtjevima različitih vrsta oštrica pritiskom na gumb. Bez obzira na to je li džepni nož, outdooe nož, lovački nož, kuhinjski nož ili škare.

Čak su i alati poput sjekira, dlijeta i vrtni alati poput škara za orezivanje ili noževa kosilica oštri kao i prvog dana. Zahvaljujući intuitivnom rukovanju brusilicom, svaki laik postaje profesionalac u kratkom vremenu, pa je dosadno i komplicirano oštrenje od sada prošlost. WSKTS MK II isporučuje se s promjenjivim vodičem oštrice, setom od šest brusnih traka 2xP80 (gruba), 2xP220 (srednja) i 2xP6000 (fina), detaljne upute i vodič za brzi početak.

Posebnost je u mogućnosti vrlo jednostavnog, preciznog i brzog oštrenja konveksnih oštrica noževa kao npr. Fallkniven i Bark River noževi, oštrica sjekira kao npr. Gransfors Bruks, mačeta, kosilica, te raznih vrsta vrtnih, kućnih i industrijskih alata.

Moguće je oštrenje "iz ruke" bez vodilica koje omogućuje potpunu kontrolu oštrenja konveksnih sječiva. 

Work Sharp WSKTS posjeduje rotirajuću glavu te tako olakšava oštrenje raznih alata. Brusne trake i nastavci se vrlo lako i brzo zamjenjuju jer nije potreban nikakav alat za te operacije.

Sistem dolazi sa 3 brusne trake po 2 kom. različitih gradacija:
- gradacija 80 - ekstra gruba traka za brzo početno oštrenje jako tupih i oštećenih sječiva noževa i alata, idealna za formiranje novog kuta na sječivima
- gradacija 220 - srednja traka za oštrenje tupih i neoštećenih sječiva noževa, sjekira i alata
- gradacija 6000 - vrlo fina brusna traka za održavanje i završno honanje sječiva noževa, sjekira i alata

Sistem dolazi sa:
- nastavkom od 40° (20-20) za oštrenje noževa sa tanjim sječivima kao što su kuhinjski i ribički noževi
- nastavkom od 50° (25-25) za oštrenje noževa sa debljim sječivima, sa nazubljenim sječivima te oštrenje škara
- 3 x2 brusne trake gradacija 80, 220 i 6000
- tiskanim uputama za upotrebu

NAPOMENA: Brzina trake nije velika i ne postoji mogućnost pregrijavanja oštrica čime bi se izgubila martenzitna struktura reznog brida na što su posebno osjetljive oštrice od ugljičnog čelika.

U ponudi imamo i novi jači model WSKTS-KO Ken Onion Edition sa jačim motorom, širim trakama, regulacijom broja okretaja,... - link  

digitalne upute za upotrebu: download

web stranica proizvođača - link

 

Košarica  

(prazno)

Naručivanje/plaćanje


mob./Viber/WhatsApp:

00385 (0)91 529 5040
pon-petak 09:00-14:00

WEB TRGOVINA
OD 0-24

info@replikart.com


 

PLAĆANJE ZA WEB NARUDŽBE:


- pouzeće prilikom preuzimanja

- uplata internet bankarstvom
- debitne kartice
- kreditne kartice
 jednokratno
- VISA i DINERS na rate iznad 300 kn

 

 


 

DOSTAVA: 25,00 kn
BESPLATNA IZNAD 500,00 kn
ŠALJEMO KONTROLIRANE ARTIKLE 

Newsletter